Tehetség-HÍD középiskolásoknak - módosított határidő

Kedves Látogató!

Egy nyolcvanéves tehetséggondozó hagyománnyal bíró szakkollégium komplex tehetségsegítő programjára hívnánk fel figyelmét. A program olyan 12.-es középiskolás diákokat céloz meg, akik kiválóan szerepelnek a tanórákon, illetve tanulmányi versenyeken, és folyamatos tudni vágyás jellemzi őket.

A HÍD az a szimbolikus összekötő, ami átsegíti az ifjú tehetséget a középiskola és az egyetem között (a szakkollégium saját belső mentori rendszerének köszönhetően), és – folyamatos inspirációkat adva – igyekszik a tudományos pálya iránti kedvet felébreszteni a fiatalokban. A szegedi Eötvös Loránd Kollégium olyan inspiratív közeg, szakkollégium, melyben tudományos műhelyek működnek, tagjait állandó ismeretszerzési vágy jellemzi.

A Program 20 diákot hív meg ötnapos nyári táborába, közülük a legjobbaknak szakkollégiumi tagságot, bentlakást, ösztöndíjat és mentorálást ajánl fel.

Csak buzdítani tudjuk a szépreményű fiatalokat, hogy részt vegyenek programunkban, mentoraikat, szüleiket, tanáraikat pedig arra kérjük tisztelettel, hívják fel a diákok figyelmét a Szegedi Tehetség-Híd Program lehetőségeire. A részletes pályázati felhívás a honlapon olvasható!

A pályázat leadásának határideje: 2012. június 1.  2012. június 8.

Kérdéseit, észrevételét a tehetseghid@eotvos.u-szeged.hu címre várjuk.

Szíves figyelmébe ajánljuk az Eötvös Kollégium első Tehetség-HÍD-as generációjával készített interjúnkat.


Tisztelettel:
Saródi Szilvia, a Kollégiumi Bizottság titkára

Csatolmány
Fájl Tehetség-HÍD Brossúra 2012
Fájl Interjú az Eötvös Kollégium első "hidas" tagjaival
Fájl Jelentkezési űrlap