X. Eötvözet Konferencia

X. Eötvözet Konferencia

 

Bemutatkozás

A konferenciáról

Regisztráció

A kollégiumról

Kapcsolat

FAQ

Támogatók

Kötetek

 

Bemutatkozás

Az Eötvözet Konferencia az SZTE Eötvös Loránd Kollégium konferenciája, amelyet idén már 10. alkalommal rendezünk meg. Konferenciánk az eddigiekhez hasonlóan interdiszciplináris, tehát minden tudományterületről várjuk a jelentkezőket. Az előadáson kívül publikálásra is lehetőség van a konferencia kötetében.

 

A konferenciáról

Célunk idén sem kevesebb, mint hogy egy olyan konferenciát hozzunk létre, ahol bárki, szakterülettől és intézménytől függetlenül előadhatja tudományos munkáját. Publikálási lehetőséget is nyújtunk, valamint plenáris előadással és művészeti programmal is készülünk. Természetesen minden előadás nyitott, és szeretettel várjuk a nézőket is! A kollégium büszke nyitott, motivált közösségére, amelyet a konferencia által szeretnénk másoknak is bemutatni

A konferenciára 15 perces előadásokkal lehet jelentkezni, amelyet 5 perces vita követ. Szeretettel várjuk alapképzésben, mesterképzésben, osztatlan képzésben és PhD képzésben tanuló hallgatók jelentkezését, bármely tudományterületről.

Regisztráció

A regisztrációs form az alábbi linken érhető el:

A regisztrációhoz kattints ide!

Minden jelentkező ezekre a határidőkre figyeljen:

  • Regisztrációs határidő (itt csak az előadás címét kell megadni): 2022. március 20.
  • Az absztrakt elküldésének határideje: 2022. március 21. (Külön formon.)
  • A konferencia időpontja: 2022. április 8-9.

A kollégiumról röviden

Az Eötvös Loránd Kollégium karközi szakkollégium, az egyetem legkiválóbb hallgatóiból álló közösség, szellemi műhely, amelynek célja társadalmi problémákra érzékeny, szakmailag igényes, fejlett kritikai érzékkel bíró, a nagybetűs életre alkalmas értelmiség kinevelése.

Kollégiumunkban számos szakmai műhely és öntevékeny kör működik, ezen kívül pedig nagyban támogatjuk a különböző nyelvtanfolyamok indulását is. Aktív közösségi életünknek részét képezik különböző ünnepségeink, összejöveteleink (pl. éves közgyűlés, halloween, Mikulás, farsang), a kollégiumi kirándulások és nem utolsó sorbanaz elmúlt félévben többször is megrendezett csapatépítő tréningek. Rendszeresen megrendezésre kerül Belső, ill. Külső Eötvös-esték elnevezésű előadássorozatunk, melyen belül tagjaink, ill. többek között tanárok, kutatók előadásait hallgathatjuk meg.

Program

Amint elérhető lesz a konferencia absztraktfüzete, itt fogjuk közzétenni.

Kapcsolat

A konferencia helyszíne:

SZTE Irinyi Épület.

6725 Szeged

Tisza Lajos körút 103.

Az SZTE Eötvös Loránd Kollégium címe:

6725 Szeged

Tisza Lajos körút. 103.

 A konferencia e-mail címe: eotvozetkonferencia@gmail.com

 

 https://www.facebook.com/szteeotvoskollegium

 https://www.facebook.com/eotvozetkonferencia/

 https://www.facebook.com/events/1239099933167418

 

FAQ

Van belépési/részvételi díj?

Nincs, a konferencia részvétel teljesen ingyenes. 

Kapok igazolást az előadásról? 

Minden előadó oklevélben részesül, amelyet a szekció végén fog megkapni. Ezen kívül minden előadásról fognak fényképek készülni, amelyek a Facebook oldalunkon lesznek megtekinthetőek.

Hogyan tudok publikálni?

A konferencia után küldünk e-mailt minden előadónak, amiben jelezheti publikációs szándékát. A nyomtatott konferenciakötetet minden előadó átveheti kollégiumunkban annak elkészülte után (ezt is jelezni fogjuk).

Olyan kérdésem van, amiről még eddig nem kaptam információt. Ki tud ebben segíteni?

Kérlek, írj a konferencia hivatalos e-mail címére, ott 1-2 napon belül válaszol valamelyik szervező.

Támogatóink:

 

  Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!