Tehetség-HÍD Program

Jelentkezz a Tehetség-HÍD Programba, legyél te is HÍD táborozó!

A Szegedi Tehetség-HÍD Program már évek óta áll a középiskolai-egyetemi tehetséggondozás szolgálatában, célja a középiskolás tehetségek felkarolása. A középiskola – egyetem váltás megkönnyítéséhez Programunk a legjobb pályázóknak nyári tábort, mentori támogatást és szakkollégiumi tagságot biztosít.

A Tehetség-HÍD Programot az SZTE Eötvös Loránd Kollégiuma koordinálja – nem véletlenül, hiszen a kettő céljai egybeesnek. Az 1931-ben alapított Kollégium a legkomolyabb tradíciókkal rendelkező vidéki szakkollégium Magyarországon. Karközi szakkollégium, így bármilyen szakos hallgató tagja lehet, számukra belső szakmai képzést, külön kollégiumi ösztöndíjakat, gazdag kulturális és közösségi életet ad.

A Programra szeretettel várjuk az ország bármely pontjáról mindazon végzős középiskolás diákok jelentkezését, akik amellett, hogy korábbi tanulmányaik alatt is kitűntek tehetségükkel és lelkesedésükkel, Szegeden kívánják folytatni tanulmányaikat. Pályázni a mellékletben található űrlap kitöltésével lehet. A kiemelkedő pályázókat egy ötnapos nyári táborba invitáljuk 2021. július 12. és 16. között. A táborlakók közül a legjobbaknak szakkollégiumi tagságot adományozunk, hogy a szakkollégium berkein keresztül továbbra is kibontakoztathassák tehetségüket.

A pályázat leadási határideje: 2021. június 7. 20:00.

A pályázatokat elektronikus formában várjuk a tehetseghid@eotvos.u-szeged.hu email címre.

További információ a Program Facebook-oldalán, illetve az alábbi e-mail címen kérhető.

Csatolmány
Fájl Tehetség-HÍD Brossúra 2015
Fájl Jelentkezési űrlap